Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Amy Winehouse Toth Andi

Tóth Andi: "Leélném Amy Winehouse életét"

Tóth Andi lenyűgözte a közönséget Amy Winehouse-ként

A Sztárban Sztár show-ban Tóth Andi lenyűgöző alakítást nyújtott Amy Winehouse-ként, és elismerte, hogy leélné az énekesnő életét.

Tóth Andi a legutóbbi Sztárban Sztár-produkciójában Amy Winehouse bőrébe bújt, és a zsűri tagjait is meggyőzte alakításával. A produkció után Tóth Andi úgy nyilatkozott, hogy leélné Amy Winehouse életét, mert sok hasonlóságot lát maguk között.

Tóth Andi korábban is beszélt arról, hogy úgy érzi, sok a hasonlóság közte és Amy Winehouse között. Legutóbb akkor beszélt erről, amikor a Sztárban Sztár-produkciója után Kadlecsek Krisztiánnak elárulta, hogy nagyon sokat készült az Amy Winehouse-produkcióra, azonban az átszellemülés során sokszor megtört lelkileg.

Tóth Andi produkcióját vastaps követte a Sztárban Sztár stúdiójában, és a zsűri egy emberként ugrott talpra a produkció után, hogy aztán az egekig magasztalják a produkciót. Curtis eltűnt, nem jelent meg a stúdióban, de Vastag Csaba arcát megmutatták, aki tátott szájjal nézte kolléganőjét.

Amy Jade Winehouse angol énekesnő és dalszerző volt, aki mély, kifejező alt hangjáról és a zenei műfajok eklektikus keverékéről volt ismert, beleértve a soul, a rhythm and blues, a reggae és a jazz.Winehouse 27 évesen halt meg alkoholmérgezésben.


Comments